Dreamteamet gjorde storeslem i Exit-cup finalen-22!

Kristine og Fight-Fight og Kristine=dreamteam!

Ekvipasjen trenger ikke noen nærmere beskrivelse, for alle vet hvem de er og at de er helt råe sammen! 
The grand old lady- Sarafjellets Fit For Fight- viste atter en gang konkurrentene ryggen, og etter å ha slått ut sine 59 konkurrenter kunne ekvipasjen kunne skilte seg som vinnere av Exit cup -22, under NM-helga på Andenes!
Og som Kristine skriver på Fb: Eg blir helt rørt,ordlaus, ydmyk, imponert og sinnsykt stolt over bestevennen min. Sarafjellets Fit For Fight på 11 år og 7 mndr vant Exit Cup finale i dag, 1.vk m ck! Ho er helt rå den dama!". 
Vi er helt enige Kristine!
Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer så mye!
 

Is Ustedalens AHN Jürgine Klopp

Robert Bjørklund har gått "gradene", men i omvendt rekkefølge sammenliknet med de fleste som deltar på jaktprøve. Han har ført hund i både VK og AK, og nå stod UK -debyen for tur under Nm-helga på Andenes. Fra hans Fb-side kan man lese: I dag debuterte eg i UK med Klopp og det ble en fin 2.UK! Kjempestas og lykkes med unghunden!" 
Nord-Troms fuglehundklubb er helt enig og sender de beste gratulasjoner!

Annet fra NM;

Tom-Rune Sandstrand/ ES Tante Birgitte og Ole Johan Skogmo/IS Hadselsøyas Giron  deltok også på NM-22 for stående fuglehunder på Andenes. Begge ekvipasjene kom seg gjennom nåløyet og til semifinalen, men der ble det dessverre stopp etter 2.slipp. Det var artig å følge dere så lenge det varte...det kunne gått veien!