1. AK til Pimen's B-Kajsa!

Pimen's B-Kajsa gjorde sine saker meget bra på Reisaprøvens første dag. Med et utmerket søk og ikke mindre enn tre fuglearbeid; 2 med reis og 1 uten, ble hun avsluttet med gjeveste premie i AK.

Reisaprøven er i år som tidligere år en prøve med høy premieringsprosent. Intet unntak på prøvens første dag, hvor den totale prosenten har vært på ca 40. Med andre ord godt med fugl i begge partiene.

AK ble dømt av Ola Dyrstad i Punta. Partiet har sett bra med fugl, og endte opp med tre premier. NTFK's Pimen's B-Kajsa har gjennom dagen hatt et glimrende søk. I sitt første slipp fikk hun nærstand på ei enkelt rype, men før e/f Inger-Lill L. Pedersen fikk gitt ordre om reis, letta rypa. I sitt siste slipp hadde Kajsa ikke mindre enn 2 fuglearbeid med reis, og endte dermed opp med 1. AK. Kajsa ble 2 år for 1 1/2 måned siden!

Den andre med høyeste premie i dag i AK var IS "US" Ole Brumm (18897/08) e/f Viktor Wang. Utmerket søker som hadde et presis arbeid på enkeltfugl.

2. AK ble tildelt IS Russevankas Wei Qi (16675/06) e/f Jostein Lindgren. Rett før mørket slo til festet den stand på enkeltfugl, men fuglen letta før fører kom til. Den har gjennom dagen være en utmerket søker.

UK har vært dømt av Ottar Remmen, og de har gått i Svartfoss. Ni hunder stilte til start, og de kom ned fra fjellet med fem 2. UK-premier.

De premierte i UK er:
P Ørntuas G Lady Gaia Javapoint (NO41144/10) e/f Tommy Samuelsberg  
GS Kvænangsfjellets Tindra (NO41817/10) e/f Ole Karstein Johansen 
IS Tintorama's Tr Come Back Kid (NO51918/10) e/f Kurt Helgesen
ES Østkysten's F M Hera (DK10540/2010) e/f Are Salamonsen
P Jimsrypa's Lio Messi (NO39941/10) e/f John Solstad

Partilistene med premier ligger under bildene her på siden.

Det vil bli lagt ut flere bilder etterhvert.

Gratulerer til de premierte!                                                      

    

Inger-Lill og Kajsa, 1. AK
Viktor Wang og US Ole Brumm, 1. AK