Noen bilder fra dagen i går.

Som folket kan se, var det i går et fantastisk flott vær på prøvens første dag, noe som gjorde at rammen rundt arrangementet har vært topp! Her er noen bilder fra dagen i går.

17.04.
Det er lagt til flere bilder fra helga.

Bilder fra Reisaprøven

Noen bilder fra lørdag i Punta og fra premieutdelinga lørdag kveld. Takk til deltakerne for en flott helg på Reisaprøven!

Bilder fra rypetakseringa

Erling og Inger-Lill har tatt noen bilder fra takseringa på Reisavann sist helg. Vidda viser seg fra go'sia, og bildene taler for seg.

Bilder fra Arnøyprøven

Her er noen bilder fra helga.

(Fotografer er Inger-Lill og Christian L.)

Høst og vinter

Når vi nå forlengst har gått over fra høst til vinter, er det hyggelig å ha gode jakt- og turopplevelser se tilbake på.

Nye bilder lagt ut 30.11.

Bilder fra Reisaprøven

Høstprøve i oktober kan være variabelt med tanke på vær og vind. Det fikk vi erfare sist helg på vår prøve.

Høsten

For oss som har hunder, jakt og jaktprøver som hobby og livsstil, vil natur og naturopplevelser alltid stå i fokus når vi er ute på tur.

Nye bilder lagt til 05.10.

Hundetrening

Christian Lembricht har sendt oss disse flotte bildene fra siste hundetrening. Som dere ser er det ikke bare fuglehunder som møter opp for å bli sosialisert!

Fredagsstemning på Andøya

NM er i sluttfasen, med finalepartiet godt i gang med andre runde, og andre parti som allerede har avsluttet dagen. Her er noen bilder fra det ene kvalifiseringspartiet i NM på fredag.

Bilder fra Arnøyprøven

Vær og vind har ikke klart å legge demper på årets Arnøyprøve! Her er noen av folket som har laget en fantastisk flott stemning på øya denne helga. Takk for ei flott helg, og velkommen tilbake neste år!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6