SV Reisa er Excellent

SV Reisajentas A Reisa har vært på utstilling i Alta. Der ble hun igjen Excellent.

Ung og vakker ES

Svartholtens Stars Free Bird som eies av Ronny Hansen i Rotsundelv har vært på utstilling i Bardu sist helg. Der ble den beste hanne av ES'ene i en alder av 12 måneder!

Topp utstillingsresultater for SV Reisa

SV Reisajentas A-Reisa og eier Magnhild Reiersen deltok sist helg på utstilling i Tromsø. Her vartet hun opp med topp resultater både lørdag og søndag.

Utstillinger i nord

Flere av klubbene i nord arrangerer utstillinger i løpet av juni måned. Først ute er Tromsø Hundeklubb helga 9.-10.

Utstillingsregler fra NKK

For de som ikke har fått den totale oversikten når det gjelder utstillingsregler og hva som må til for å gå videre på ei utstilling, finnes det en god oversikt over dette på NKK sine nettsider under Klassediagram.

(Foto: Magnhild Reiersen)

Excellente Kadra

Det nordnorske pointertreffet har vært avviklet denne helga, og pointer Kadra har fått bekreftet at hun er en excellent pointer!

ES Leo ble NUCH

Utstillingen i Alta sist helg ble særdeles suksessfull for våre hunder. I tillegg til at ES Leo til Willy Børge Pedersen nå kan smykke seg med tittelen NUCH, ble det bevist at flere av de andre hundene i NTFK er flotte eksemplarer for rasen!

Fine hunder i nord!

Hammerfest og Omegn Hundeklubb & Vest-Finnmark Fuglehundklubb har denne helga arrangert dobbeltutstilling i Kvalsund flerbrukshall.

Utstilling i Harstad

Helga 19.-20. mars er det NKK-utstilling i Harstad. Påmeldingsfrist mandag 14. februar.

(Foto: Wenche Offerdal)

Ester og hennes hunder

Ester Stenehjem er et ikke ukjent navn innen hundesporten. Etter noen år borte fra jaktprøvenedeltakelsen har hun nå gjenopptatt aktiviteten.
1 | 2 | 3 | 4