1. VK m/Cacit til IS Navstillas Pelle

Dagens VK-finale var litt av en triller værmessig! Derfor er det fantastisk at det ble hele fire premieringer i VK.

Kl 16.30. Oppdatering premielister for søndag i UK og AK er lagt ut. For VK er de publisert for seg selv i artikkelen under.

Selv om VK-finalen er avsluttet, er ennå flere av partiene ute i marka. Premieringslista vil bli lagt ut så snart de kommer inn fra terrenget.

Gratulerer til de premierte, og ikke minst til IS Navstillas Pelle og Arnfinn Steiro som etter 1 fuglearbeid med reis og 1 uten reis endte opp med 1. VK m/Cacit på Arnøyprøven 2013!

Da er Arnøyprøven over for i år! Vi takker alle deltakerne for ei fantastisk helg, og ikke minst meget sportslig og positiv innstilling i forhold til de utfordringene vi har stått overfor denne helga! Vi i prøvekomiteen er ikke så rent lite stolte selv over å ha klart å gjennomføre prøven under de særdeles vanskelige værforholdene vi har hatt. Takk til alle dommerne for godt utført jobb - uten dere har det vært vanskelig å gjennomføre Arnøyprøven. Takk til våre sponsorer Eukanuba for forpremier, og Nordtro, Sørkjosen for gaver til lotteriet. Takk til vertskapet på Lauksletta overnatting. Vi ønsker alle deltakerne vel hjem, og håper at vi sees på rypeøya til neste år!

Med hilsen
Prøvekomiteen

 

 

Navstillas Pelle og Arnfinn Steiro 1. VK m/Cacit