1. VK m/Ck på Alva Av Miessevarri

Som eneste premierte i sitt parti i kvalifiseringen i NM-vinter fikk Alva og Roald Elvenes 1. VK m/Ck.

Av 20 hunder i partiet hadde alle hundene bortsett fra en sjanse på fugl. Ingen mestret fuglene bortsett fra Alva. Den ene som ikke hadde sjanse på fugl var Alvas kullbror. Kennel Miessevarri har gjort det stort denne helga på Andøya. Tjikkom Av Miessevarri som eies og føres av Ronny Jørgensen fra Tromsø representerte irsksetterlaget på NM-lag, og de endte opp som nr 2.

Inger-Lill L. Pedersen og Pimen's B-Kajsa røk ut i kvalifiseringen i NM, og deltok i dag på Exit Cup kvalifisering. I kvalifiseringen fikk hun i første slipp 1 komplett fuglearbeid, og lå på topp etter første runde. I andre runde røk hun dessverre ut. Jutevatnets Cox til Wenche Wara røk også ut i NM-kvalifieringen, men tok seg videre til finalen i Exit Cup på søk.

Reinrabbens Era og Christian Lembricht hadde i kvalifiseringen i VK to komplette fuglearbeid, men røk dessverre ut i siste slipp. I Exit Cup kvalifisering i dag hadde Era stand på enkeltrype som dommerne ikke så. De så kun rypa, og i og med at det ble et par minus for mye i slippet hennes, røk også hun ut.

Gratulerer til Roald og Alva, og lykke til Wenche og Cox i Exit Cup- finale i morgen!

Andøyaterrenget