2. AK til IS Exxo!

Også i dag har det vært nok fugl i terrengene i Reisadalen til å premiere de fleste av hundene på den andre dagen av Reisaprøven, men skjær fugl og litt ramp har gjort at det kun ble fire premieringer i dag.

I motsetning til i går hvor vi hadde oppholdsvær, startet dagen i dag med lett regn. Men i likhet med i går var det også i dag gode nordnorske sommertemperaturer i fjellet. Graderstokken har vist mellom 10-12 grader, og da regnet avtok utover dagen har det vært riktig behagelig å ferdes i fjellet. Hadde man ikke studert kalenderen på forhånd kunne vi latt oss lure til å tro at vi var minst en måned tidligere enn det vi faktisk er. 

IS F-Exxo Av Miessevàrri som eies og føres av Harry Hansen har både i går og idag hatt et søk til øverste premie i AK. Idag fant Exxo en orrfugl i skogen på tur ned fra fjellet. Fuglen letta dessverre før fører fikk gitt reisingsordre, og dermed ble Exxo avsluttet med en flott 2. AK. En meget sterk søker som helt sikkert snart vil lykkes med å få VK-billetten. Exxo er den eneste av hundene i NTFK som ble premiert i dag.

De øvrige premierte i dag er P Jimsrypas Lio Messi til John Solstad som også idag oppnådde 2. UK. Messi oppnådde samme premiegrad i går. Tintorama's Tr Wambli e/f Johanne Th. Hansen har i dag oppnådd 2. AK. Det samme har også IS Russevankas Wei QI med e/f Jostein Lindgren fått. Wei Qi har hatt fuglearbeid med reis og har ligget an til 1. AK, men manglet apportbevis.

Partiliste med premier er lagt ut under bildet på denne siden.

Vi ønsker å takke vår forsponsor Brit for flotte forpremier til prøven.

Gratulerer til de premierte!

 

 

Harry Hansen og IS Exxo