Årets jegerkniv

Karl-Petter Johansen fikk tildelt jegerkniven på årsmøtet som ble avholdt 28.03.2019.

 

Tildeling av Jegerkniven 2019

Den som i år får kniven er nok en person som tidligere skulle hatt den. Vedkommende har hatt fuglehund fra han var barn og ungdom. Tross sin relativt unge alder har han nesten jaktet med hund i 30 år. Han har sammen med sin far alltid vært tro mot sine svarte hunder. Som 16-åring tok han og Gaute et villmarksår med lange opphold på fjellet.

Karl Petter har oppdrettet mange gode hunder. Han er jeger på sin hals og er Nordbottens store skrekk (for storfuglen). Karl Petter har gjort jakt og fiske til sin levevei, med jobb som fylkessekretær i Troms for NJFF.

Han tar med sine to jenter på jakt og fiske til alle årstider, på deres betingelser, både i fint og i rufset vær. Dette er noe flere andre burde gjøre. Karl Petter er ikke tung å be om vi trenger hjelp i klubben. Han tar på seg arbeid, der andre sier de har det travelt. Han klager aldri og er lett å samarbeide med. Vi har flere år hatt Karl Petter i prøvekomiteen på Arnøya og også som prøveleder, med alt for- og etterarbeid det medfører.

I de siste år har han stått bak klubbmesterskap i leirdueskyting. Som den habile skytteren han er så har han også vært «kongen i klubben» de siste årene på leirduebanen.

Karl Petter Johansen må betegnes som en skikkelig Ja-mann for Nord-Troms Fuglehundklubb

Karl Petter tildeles selvfølgelig klubbens æresbevisning «Jegerkniven» i 2019.

 

I juryen som tidligere vinnere

 

 

Johanne Th. Hansen                                       Ottar Remmen