Arnøyaprøven ga god premieuttelling for klubbens hunder!

Arnøya-terrengene bar denne gangen preg av kong vinters store snøfall med de utfordringer som djupsnøen gir....for hunder, førere og arrangører ... 

Reisavannets Iso

Det holdt med et kortkort besøk i AK for denne ekvipasjen! Ulrik Johnsen hadde klokketro på sin overskuddshund B Reisavannet`s Iso og meldte han på Arnøya-prøven. Iso er akkurat fylt 2 år og dette var hans første prøvestart i Ak! Til daglig bor ekvipasjen i Tromsø, men «hjemmebanen» likevel Nord-Troms og Arnøya.  Iso viste raskt hva han duger til, trosset det tunge føret, viste et søksformat av høyeste klasse og når han da i tillegg disket opp med hele 3 fuglearbeid, ble han etter endt dag tildelt en så velfortjent 1. AK! VK-billetten er innkassert!
Som om ikke dette var nok, så ble B Reisavannets Iso kåret til prøvens beste AK-hund!   Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer og ønsker ekvipasjen lykke til i VK!

Svartkulpens Æsop

Terje Soleng har et nytt talent på gang! Denne gangen snakker vi om GS Svartkulpens Æsop. Æsop er en ung herremann på knapt ett år og ble stilt for første gang nå i helga på Arnøya.
 I det tunge føret jaktet Æsop utmerket hele dagen. Han dekket terrenget på beste måte og viste, for å bruke dommerens ord; et eminent søk! I det tredje slippet tok Æsop stand lang ute. Da føreren kom til reiste han presis ei rype og var komplett rolig i oppflukt og skudd! Dette gjorde at dommeren med letthet kunne tildele Svartkulpens Æsop 1.UK!
 Som om ikke dette var nok, så ble Svartkulpens Æsop kåret til prøvens beste UK-hund! Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer og ønsker ekvipasjen lykke til videre!

Reisavannet's MS-Tia Maria

Reisavannet's MS-Tia Maria ble ført av Marita Berg på Arnøya-prøven, men er eid av Tor-Eivind Båtnes. Marita er relativt ny i jaktprøvesammenheng, men likevel ei erfaren hundedame.Til daglig trener hun mange av hundene på Båtnes hunde- og fritidssenter, og eier selv nå en Grand danois. Tia-Maria er en av Maritas favoritter og vise versa. På det tunge føret, i det urørte og spennende terrenget i Akkarvik, ble Tia Maria tildelt en flott 2.AK for sine prestasjoner denne dagen! Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer og ønsker ekvipasjen masse lykke til videre!