Breton Mikko klubbmester

Klubbmesterskapet i NTFK har vært avviklet i dag, og breton Mikko til Oleif Johnsen er årets klubbmester i UK.

Vi skriver 12. november, og på lik linje med resten av denne måneden og høsten har vi hatt et fantastisk vær. 10 varmegrader og passelig vindtrekk, sosialt og trivelig som vanlig når vi møtes, og flinke søkere er konklusjonen for dagen i dag.

Vi møttes ved settefiskanlegget på Kågen i morrest med 6 voksenhunder og 2 unghunder. Dagene er korte nå, så det gjelder å utnytte dagslyset. Dagen startet med en fantastisk nydelig novemberhimmel, og flottere ramme rundt klubbmesterskapet kan man nesten ikke ha! Alle hundene har fått godt med slipptid, men dessverre har fuglene uteblitt. Rypene er nok tilstede på øya, men sitter mest sannsynlig høyt oppe i flågene og venter på at snøen skal trekke ned i lavlandet. Ei enslig rype hadde likevel forvillet seg ned i steinura, men ingen av AK-hundene som var i slipp mestret fuglen. I AK må hundene ha tellende fuglearbeid for å kunne bli klubbmester, og da vi ikke så flere fugler i dag, kunne det ikke kåres noen klubbmester i AK. Pointer Pimen's Kajsa til Inger-Lill Pedersen har vært dagens søker, og Oleif og Wenche har vært rettferdige dommere og loset oss vel i havn.

I UK var det to flotte og ungdommelige søkere som heller ikke lyktes med å få fuglearbeid. I denne klassen holder det med et godt søk for å kunne tittelere seg som klubbmester. Breton Mikko til Oleif Johnsen ble dagens søker i UK, og er dermed blitt klubbmester i UK 2011. Nr 2 ble Porsangerviddas Roxi til Tom-Rune Sandstrand.

Takk for en trivelig dag i marka, og gratulerer til Oleif og Mikko som årets klubbmestere!

Novemberlys
Partiet

Far og sønn Sandstrand
Dommerne
Mektig natur
Klubbmester i UK 2011 Oleif Johnsen og breton Mikko.