Der elvene møtes-der møtes hundefolket også...

...da tenker vi selvfølgelig på den tradisjonelle og populære høstprøven, som gikk av staben 26.-27.september, på Sennalandet. Prøveledelsen hadde lagt inn gode værbestillinger for helga, for selv om det var noe kjølig, så la både sola og høstens vakre farger en god ramme rundt arrangementet.
Flere ekvipasjer fra Nord-Troms fuglehundklubb deltok også, og ett par kunne være ekstra fornøyde da de vendte nesa hjem igjen med både heder, ære og premier!

P Ravnkloas Cella

Kennel Ravnkloa hadde også meldt på sine to pointere i Vk.Denne gangen førte Sigleif Cella, mens Inger-Lill førte Dart. Å si at rypetettheten var stor i det tildelte terrenget er vel å overdrive, men Cella gjorde jobben sin glimrende i sine slipp. Cella fikk seg et komplett fuglearbeid, ble da rangert øverst på lista og dermed var  1.VK i "boks"!
Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer så mye!
 

ES Lundefjellets DZ Seima

Med stor tro på sitt gryende talent, hadde Lillian  meldt på sin Seima i UK. Og det er jo akkurat det dommerne ønsker å se i uk; et gryende talent! Seima gjorde en hederlig jobb hele dagen igjennom, fikk seg et fuglearbeide og kunne etter endt dag tildeles 2.UK!
Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer så mye!