Disse hundene fra klubben stiller i høytstatusløpet Arctic Cup.

I Arctic Cup i Alta stiller fire av klubbens lovende unghunder. I år er det rekord mange deltakere.

I år er det 69 hunder som er påmeldt til Arctic Cup noe som er rekord når det gjelder antall påmeldte hunder. Det er 26 stk engelsksettere, 13 pointere, 11 irsksettere, 10 gordon settere, 5 breton, 3 korthåret vorsteher, 1 strihåret vorsteher som stiller til start. Arctic Cup er en høystatusprøve for unghunder. Vinneren får 4 championatpoeng. Kun Norsk Derby gir høyere poenguttelling. For å kunne delta kreves det 1. premie UK fra jaktprøve arrangert i Norge, Sverige, Finland eller Danmark, innen påmeldingsfristen. Det blir trekning på fredag og det blir fire partier, hvor 5 hunder går videre til søndagens finalen. For å komme til finalen må hundene lykkes denne dagen og ikke ha noen utur.

 

 

 

 

Ola Dyrstad stiller Reisarypas Still Going Strong fra sitt eget oppdrett. Ola og Strong har en høy premieprosent, så denne ekvipasjen blir skummel i Cupen. Klubben ønsker dem lykke til!
Silje Sørensen er klubbens nyeste og ferskeste deltaker. Hun har fått fram en ung og lovende KV Tiurjegeren's Aya. Det blir spennende og en ny opplevelse for Silje å få delta i konkurranse med unghunden. Klubben ønsker Silje lykke til. .

Lundefjellets kennel stiller med to hunder fra klubben

Jan Iver Strand stiller med sin Lundefjellet's Dj Haras. I Altaprøven for et år siden fikk Jan Iver 1.UK på Haras på første prøvestarten. På lørdag i Cupen blir Haras sin tredje start. Disse to er også en skummel ekvipasje. Klubben ønsker Jan Iver lykke til.
Det er hele 5 kullsøsken fra kennel Lundefjellet's til Ottar og Lillian Remmen som har kvalifisert og 4 av disse stiller til start. Ottar stiller Lundefjellet's Dj Dråka og søsteren Pinki. Klubben ønsker Ottar lykke til i Cupen.