Endelig jaktprøve igjen

Etter at det i tidlig i høst brøt ut en ukjent hundesykdom over hele landet og Mattilsynet ga forbud mot hundearrangementer, er nå forbudet  opphevet og det er tillatt å arrangere jaktprøver igjen.( Se nærmere informasjon på Mattilsynets hjemmeside eller på www.nkk.no) 
Vffk var da raskt ute og inviterte til Sennalandsprøven med hovekvarter på Skaidi hotell.

P Jutevatnets Noma

Wenches ambisjoner og trua var helt klar da hun meldte Noma på Sennalandsprøven. Trreningsgrunnlaget og finpussingen av dressuren var gjort til punkt og prikke, nå måtte bare Sennalandsrypene være hjemme. Noma viste i dag hva hun var god for; Hun viste et glimrende søk i anvist terreng og i god kontakt med sin fører gjennom hele dagen. I det andre slippet finnes Noma i stand. Hun reiste villig et stort rypekull og var komplett rolig i skudd og oppflukt. Dermed var det lett for dommeren å kunne tildele Noma og Wenche en velfortjent 1.UK! Kan bare tenke at "den karamellen" smaker godt lenge, lenge! 

Som om ikke dette var nok, så ble Jutevatnets Noma også kåret til prøvens beste uk-hund ! 
Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer så mye!

GS Steinådalens Zico

Tom Sverre og Zico- Zico og Tom Sverre!! For en ekvipasje! Denne ekvipasjen stilte også på Sennalandsprøven- i vk selvfølgelig, I kvalifiseringen hadde han ikke sjanse på fugl, men kvalifiserte seg lett til en finaleplass likevel. I finalen viste Zico gjennom alle slipp et glimrende søk. I kritikken står det bl.a."Rett etter innkalling finnes Zico i stand. Han reiser kontrollert og presist ryper, utreder og apporterer korrekt". For dette arbeidet gjennom hele dagen kunne dommerne med stor glede tildele Zico 1.VK med CK!

Dette var ekvipasjens sjette vk-premie i år og det står det stor respekt for!

I tillegg ble Steinådalens Zico kåret til prøvens beste VK-hund!

 

Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer så mye!