Flere flotte premier av klubbens hunder i Alta

Under Altaprøven fikk Karl Petter Johansen en ny VK hund. I tillegg fikk klubbens hunder flere sterke og flotte premier i VK, AK og UK.

Karl Petter Johansen stilte med GS Krabbenesmyras C-Mei på fredag og oppnådde høyeste premie i kvaltiet. 1.AK. En stor gratulasjon til dem.
Espen Johnsen sin GS NUCH Taro viste sine kvaliteter på lørdagens semifinale der han gikk helt til topps med 1.VK m/CK . En stor gratulasjon til Espen og Taro.
Harry Hansen stilte sin IS H-ira Av Miessevàrri for første gang i VK. Der slo de til og fikk en flott 3.VK på fredagens kvalifisering. En stor gratulasjon til dem.
Kristine Thybo Hansen fikk en flott 2.UK på IS Sarafjellets Reborn på fredag. I tillegg stilte hun Reborn i Arctic Cup på lørdag og de kvalifiserte seg til finalen på søndag, men det ble ingen premie der. Uansett meget sterk av en 11 måneder gammel hund. Gratulerer med en flott premie og en spennende helg i unghund konkurransen.
Sigleif Pedersen oppnådd en sterk premie på sin P Ravnkloas Dart med 2.AK. En stor gratulasjon til dem på Dart sin andre start i AK.
Esther Senehjem oppnådde 2.AK på sin ES Svartholten's Musca Myrica. Gratulerer som mye til henne.
Finalepartiet i Arctic Cup hvor Kristine var kvalifisert. I tillegg var det flere hunder som viste godt søk og kvalifiserte seg i VK uten å oppnå premie.