Flere flotte premier til klubbens hunder på Sennalandprøven

Denne helga var det flere hunder i klubben som markerte seg. Den hunden som gjorde det best var GS Reisarypa's Still Going Strong til Ola Dyrstad som fikk 2 x 1.UK.

Ola fikk 1.UK på Strong både på lørdag og søndag. Strong har oppnådd premie på nesten alle sine starter i UK. Han er en god viltfinner og er flink til å ta vare på sine sjanser. Det blir spennende å følge utviklingen hans til høsten i AK.. En stor gratulasjon til Ola.
Vårt nye medlem fra Alta, Espen Johnsen stilte GS Tømmeråsen's Arya Stark og de fikk en sterk 1.UKpå lørdag. Denne prestasjonen gjorde at Arya ble prøvens beste unghund. En stor gratulasjon til Espen.
Jan Iver Strand stilte Lundefjellet's Dj Haras på søndag, de oppnådde en flott 2.Uk. Haras fikk ikke vist reis denne dagen! En stor gratulasjon til Jan Iver.
Ottar Remmen dømte på lørdag og på søndag stilte han Lundefjellet's Dj Dråka og søstera. Dråka fikk 2.UK i dag.Det samme fikk søstra. En stor gratulasjon til Ottar.
En stor gratulasjon til Esther Stenehjem som har oppnådd tre sterke premier på sine hunder på Sennalandsprøven. Jeg har ikke fått noen bilder av hundene ennå. De premiert er ES Svartholten’s Star Junior 2.AK. ES Svartholten’s Mosquito 2.AK ES Svartholten’s Stjærna 2.AK.