GS U-Flax Årets jakthund i UK 2006.

Årets hund i UK ble GS U-Flax til Karl Petter Johansen. NTFK gratulerer så mye!

I UK ble lista slik :

 

1. GS U-Flax, Karl Petter Johansen, 38 p.

2. IS E. Fia, Henning Loe, 37 p.

3. SV Tundra, Magnhils Reiersen, 11 p.

3. ES Gaia, Trond Østvang, 11 p.

Presentasjon av Zettertjärns U- Flax

Oppdretter: Kristina Eed

Eier: Karl- Petter Johansen, Krabbenesmyra, 9100 Kvaløysletta, tlf. 952 22 661, epost: Karl.petter.Johansen@epost.no

Resultater jaktprøve:
Nr.6 KM NTFK, 2 x 2. uk, 1. uk, nr. 2 Artic cup 2006, nr. 6 årets unghund norsk gordonsetterklubb 2006.

Resultater utstilling:
1.auk, 1.aukk, HP, 1.vk.

Om U- Flax:
Navnet
skjemmer ingen…J Etter flere år med “uflax” i forhold til HD og andre ting med flere av mine hunder, får vi håpe at U-Flaxen bare ligger i navnet til U- Flax. Hun har i alle fall gjort en jobb som unghund, noe eieren er veldig fornøyd med.

U- Flax er en hund som ble kjøpt med tanke på at hun fører ett veldig spennende blod, og hun er pr. dags dato den eneste tispa i Norge, som har disse linjene. Hun er etter Zettertjäns magica de hexz og en Sveitsisk hannhund som heter Black Mystery Chinook.

U- Flax brukte litt tid på å våkne på jakt, men når hun først tok tenning ble hun raskt en hund som klarte å trøkke til når hun fikk sjansen. Det ble etter hvert mange turer i vinter, med U- Flax i søk og en baby på 8-9 mnd hengende bak matfar i pulk.

På jakt og jaktprøver har hun vist seg å være en veldig god viltfinner, som tar vare på sine sjanser i fjellet. I høst har hun også fått sjansen til å vise seg fram i skogen etter den store svarte. Der har hun gjort jobben langt over matfars forventninger, med fuglearbeider som har medført flere jublende rop, og kanskje en og annen tåre fra matfar i de store svenske skogerJ

U- Flax er en hund som har vært utrolig lettdressert, med et herlig gemytt.

Vi i Tromsø håper på flere gode opplevelser med hunden i vinter, med et hovedmål for denne sesongen, å få U- Flax opp i VK.

Vi ønsker å hilse til alle i NTFK, og ønsker alle lykke til for vintersesongen 2007.

Hilsen, Karl- Petter, Helene, Mali Sofie og hundene GS Ronja og GS U- Flax

PS. Hvis det er noen i NTFK som er på utkikk etter GS, planlegger vi valper på vår GS Ronja, som var årets AK hund i NTFK 2005. Hun vil bli parret med Glitresjøens Syver i jan 2007.

Karl-Petter Johansen