Høye premier fra klubbens hunder under THK sin skogs- og høyfjellsprøve

Klubben fikk tre nye VK hunder og en unghund fikk Derby og Arctic-cup billetten.

Reisajenta's Reisa stilte på skogsfugleprøven, hun gikk glimrende og fikk 4 godkjente fuglearbeid på orrfugl, hvorav 3 med reis. Dette resulterte til høyeste premie 1.AK skog. En stor gratulasjon til Magnhild Reiersen med en ny VK hund.
En annen hund som lyktes med høyeste premie var Lundefjellet's DT Leah som også fikk 1AK skog. 2 fuglarbeid med reis på orre og et uten reis. Fører var Ottar Remmen. En stor gratulasjon til Ottar og Lillian med en ny VK hund.
Ola Dyrstad sin egen unghund Reisarypa's Still Going Strong viste sterke kvaliteter og fikk 2.UK på lørdag og på søndag slo de til og oppnådde høyeste premie med 1.UK. Dette blir en spennende unghund å følge framover. En stor gratulasjon til Ola, Ragnhild (som medhjelper) med denne sterke prestasjonen.

På høyfjell lørdag og søndag var det to hunder fra klubben som fikk premie begge dager.

Den siste hunden fra klubben som virkelig slo til denne helga var Ørnevatne's Triton til Erling Martinsen. De fikk i går 3.AK . I dag søndag så fikk han vist sine gode kvaliteter og vartet opp med 7 fuglearbeid i tillegg til et glimrende søk som ga 1.AK . En stor gratulasjon til Erling, med en ny VK hund.
Kristine Thybo Hansen kom til VK finalen, men klarte dessverre ikke å lykkes. Under denne prøven ble det også filmet inn en ny episode av Jegertvillingene som vil komme på TV Norge til vinteren.