IS Wambli ble BIR

IS Tintorama's TR Wambli med eier Johanne Th. Hansen gjorde storeslem og vant utstillingen i Alta på lørdag.

Vest-Finnmark Fuglehundklubb har sist lørdag stått som arrangør av utstilling for gruppe 7 i Alta. Her stilte Johanne Th. Hansen med sin flotte IS Tintorama's TR Wambli, og de slo like godt alle hundene på utstillingen, og vant hele konkurransen da Wambli ble BIR!
I tillegg til Wambli og Johanne dro også Tor Eivind Båtnes med sine breton Jalo's Tasha og Jalo's Blizzard til Altautstillingen. Tasha fikk Excellent 1 konk, og Blizzard fikk Excellent 1konk Ck BHK BIR og 2 BIG/BIS.

I Målselv har Norsk Pointerklub avd Troms og Finnmark hatt spesialutstilling i forbindelse med det nordnorske pointertreffet. Jutevatnets Cox og eier Wenche Wara oppnådde her Excellent 4 BHK CK. Cox er dermed blitt ny Elitehund i NPK. Spurvfugldalens Maja (Kadra) som også eies av Wenche og Lasse Wara oppnådde Excellent CK og 3 BTK.

Den 25. mai deltok Frost som eies av Øivind og Eldbjørg Mortensen på Harstad og Vesterålens FK's utstilling på Sortland. Frost som er en flott pointer oppnådde denne dagen 1 AK 1 AKK.

Dersom flere av klubbens medlemmer har oppnådd resultater på utstilling er det fint om dere sender resultatene til Inger-Lill slik at de kan bli presentert på hjemmesiden.

Gratulerer med alle flotte resultater!

Tintorama's TR Wambli