Jaktprøver både i "sør og øst"

Flere av klubbens hunder har blitt stilt på jaktprøve denne helga og to av disse hundene har også havnet på premielisten.

Krabbenesmyras Dimma

Karl-Petter Johansen stilte sin GS Krabbenesmyras Dimma denne helga på jaktprøven på Altevatn og ble premiert både lørdag og søndag med 2.uk. Fra lørdagen skriver Karl-Petter på Krabbenesmyras fb-side; "En strålende dag på Altevannsprøven, sol få skyfri himmel. Krabbenesmyras Dimma stilles på sin 3 uk start. I første slipp fester Dimma en flott stand langt ute. Dimma reiser villig 3-4 ryper og er komplett rolig i oppflukt og skudd. Tildels meget tungt føre og Dimma jobber meget godt, men det mangler litt på søk i forhold til høyeste premie. Dimma blir avsluttet etter 2 slipp med en sterk 2 uk. Veldig fornøyd 😃 Dimma er første premierte etter Krabbenesmyras B-Odine og Høgtindens Aiko. For søndagen sier han; Dimma hadde først et fuglearb. utfor jaktbar situasjon. Litt etter får hun seg en ny sjanse og får seg et fuglearbeid med djerv reis og det resulterer i en flott 2.uk! En gryende unghund og viltfinner er på vei!
Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer! 

I tillegg stilte Villy Wikbo sin SV Lyngenhalvøyas Embla og Inger-Lill Løkås Pedersen sin P Ravnkloas Dart i VK. Begge hundene viste god VK-form og kvalifiserte seg fra lørdag til søndagens finale på søk. Dessverre ble det ingen premie i finalen, men vel blåst likevel!

Steinådalens Zico

Tom-Sverre Ingebrigtsen tok turen østover og stilte sin GS Steinådalens Zico på Gallok-prøven. En jaktprøve det går "gjetord" om hva angår både fugletetthet og jegermiddag med høy trivselsfaktor. Det var intet dumt valg av Tom-Sverre, for før lørdagen var omme hadde Zico sikret seg en flott 2.VK! Denne premien "smaker" nok ekstra godt for fører siden dette var hans og ekvipasjens aller første vk-premiering!
Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer ekvipasjen!