Klubbmesterskap i strålende sol

Mandag 2. påskedag ble klubbmesterskapet arrangert. Stort engasjement fra 12 AK-hunder og 4 UK-hunder, og en flott avslutning på påska.

KLUBBMESTERSKAP I KILDALEN 2012

 
2. påskedag arrangerte Nord-Troms fuglehundklubb klubbmesterskap i Kildalen.
For en dag, vår herre gav oss en nydelig dag med sol fra klar himmel og nesten vindstille. Litt kaldt på morran, med minus 14 i bilen på tur opp. Ut over dagen når sola kom frem, ble det nydelig temperatur også.
 
14 voksne hunder og fire unge håpefulle møtte opp på morran. Store deler av nordtroms var representert. Kåfjord store sønn, Roald kom med to røde, kvænangen var representert med Terje og hans to svarte, fra Skjervøy kom Willy Børge og Christian med sine sort/hvite (settere) Så utgjorde ”nordreisaklanen” resten med pointere, breton , gordonsettere og engelsk settere.
 
Det ble en dag med masse action, fem hunder hadde fuglearbeid. Christian og Lasse var dommere, de var kjempeflinke. Skal bare si at det er ikke bare, bare å være dommere for et slikt engasjert gjeng. Akkurat som det pleier å være ble det også i år høylydte diskusjoner og et glødende engasjement til stor fornøyelse for deltakerene. Alle var like blid når avgjørelsene var tatt. Dommerene var streng og rettferdig.
Willy Børge og Leo lagde ”sirkus Leo”, da han kom i et område der det krydde av ryper. En hærlig opplevelse for alle oss andre. Joda, Leo var kjempe flink, men Willy Børge fornektet seg ikke og lagde stort show for oss andre……. Mannen er engasjert!!!!!! 
 
Det var mange kjempe flinke hunder i dag og de fleste som hadde fuglearbeid hadde flere arbeid. Så det er en bragd å bli mester i vårt klubbmester skap.
 
Unghundene var også kjempeflinke, men klarte ikke å ta vare på sine sjanser på fugl. I denne klassen er det ikke krav til at det må være fugl, så vi fikk kåret en mester i denne klassen også.
 
Willy Børge og Leo vant klubbmesterskapet i AK i 2012.
 
2. Roald Elvenes m/Alva
3. Terje Soleng m/Artic
4. Christian Lembricht m/Era
5. Ola Dyrstad m/Kompis
 
 
Terje Soleng med Thurle vant klubbmesterskapet i UK i 2012.
 
2. Oleif Johnsen m/Mikko
3. Ola Dyrstad m/Bivdi
 
En super dag i fjellet med masse ryper og nydelig vær!!!!!
 
 
 
Ref.
 
Wenche wara
 
(Alle foto: Inger-Lill og Wenche)

Dommerne
Roald med sine røde

Påskestemning i påskefjellet

Pause

Klubbmester AK Willy Børge og ES Leo
Klubbmester UK Terje og GS Thule