Nord-Troms-hunder med flotte premier!

Flere av klubbens hunder har allerede oppnådd fine premie på vinterens prøver.

Helga 18.-19. februar startet prøvesesongen her nord, og noen av klubbens ekvipasjer stilte til start på Karlsøyprøven i regi av Karlsøy JFF. Jim Pedersen og GS Klettkovens Shira fortsatte der de slapp i høst, og allerede på prøvens første dag oppnådde de 2. VK kvalik.

Sist helg sto Midt-Troms Fuglehundklubb som arrangør av Senjaprøven. Også denne helga hadde flere av klubbens ekvipasjer funnet turen til vakre Senja, og flere av medlemmene dro hjem med heder og ære. Inger-Lill Løkås Pedersen og pointer Ravnkloas Cella stilte til start i VK lørdag på blytungt føre. Cella fikk i sitt første slipp et fuglearbeid uten reis, og avsluttet dagen med 2. VK. Søndag startet Erling Martinsen med ES Stillatjønnas Zevs. Zevs var en meget god søker på det tunge føret. Han fikk 1 fuglearbeid uten reis, og ble avsluttet med 2. UK.

Kristine Th. Hansen hadde første prøvestart med unge IS Sarafjellet's Reborn-And- Ready på 9 måneder. Reborn fikk 1 fuglearbeid uten reis, og ble avsluttet med en flott 2. UK. Mamma IS Sarafjellet's Fit-For-Fight ble stilt av Robert Bjørklund. Robert er fersk prøvedeltaker, og klarte jobben meget bra! Fight hadde 1 fuglearbeid med reis og et par skraper i lakken, og ble avsluttet med 2. AK. P Ravnkloas Dart ble stilt for første gang på prøve på Senja. Dart gikk hele dagen med håp om å komme for fugl, og søndag var han aller siste hund som ble avsluttet på det blytunge føret.Topp karakterer vitner om at vi kommer til å høre mere fra Dart. Han lyktes dessverre ikke med fugl.

Kommende helg er det prøve i Tromsø, og også denne helga stiller flere av klubbens ekvipasjer til start. Vi gratulerer alle premierte, og ønsker lykke til kommende helg! 

GS Klettkovens Shira 2. VK på Karlsøyprøven
P Ravnkloas Cella 2. VK på Senjaprøven
ES Stillatjønnas Zevs 2. UK på Senjaprøven
IS Sarafjellet's Fit-For-Fight 2. AK på Senjaprøven
P Ravnkloas Dart med fører Sigleif Pedersen
Rene klubbmesterskapet i NTFK på Senjaprøven!
Terrenget i Flakstadvåg
Stemningsbilde
Reborn-And-Ready 2. UK