P. Cella og ES Dråka klubbmestere i NTFK

Ravnkloas Cella og Lundefjellets Dråka ble klubbmestere i henholdsvis AK og UK.

Tradisjonen tro ble vinterens klubbmesterskap i NTFK avviklet 2. påskedag. På forhånd var det meldt sterk vind med opptil 22-24 m/s, og vi var spente på hvordan dagen ville arte seg med tanke på været. Innimellom hadde vi det heftig i vindkastene, men det meste av dagen har vært topp værmessig! 7 varmagrader gjorde ikke dagen verre...

 7 UK-hunder og 13 AK-hunder stilte til start. I UK er det etter reglene ikke krav om fuglearbeid for å bli premiert. Ingen av de unge hadde heller fuglearbeid, men ES Lundefjellets Dråka til Ottar og LIllian Remmen var den som utmerket seg på søk. Hun ble dermed klubbmester i unghundklassen. De neste på lista var GS Reisarypa's Strong med eier og fører Ola Dyrstad, nr 3 IS IM-Miessevarri som eies og ble ført av Roald Elvenes, nr 4 ble GS Virrevassdalens Artemis med eier og fører Øivind Mortensen og nr 5 ble IS IM-Zari med eier og fører Linda Hansen. 

I AK er reglene litt strengere. De voksne hundene må ha godkjent fuglearbeid for å komme på premielista, og hele 5 ekvipasjer var på lista da dagen ble avsluttet. P. Ravnkloas Cella med eier og fører Inger-Lill Løkås Pedersen hadde i sitt første slipp 1 godkjent arbeid med reis, og gikk seirende ut av voksenklassen. Nr 2 ble IS Sarafjellets Fit For Fight til Kristine Th. Hansen, nr 3. Krabbenesmyras C-Mei med eier og fører Karl Petter Johansen, nr 4 Krabbenesmyras B-Mærka med samme eier og fører og nr 5 ble ES Reinrabbens B Era med eier og fører Christian Lembricht.

Vi gratulerer de premierte!