Sennalandsprøven-sesongens siste høyfjellsprøve i Nord

Mange fra Nord-Troms fuglehundklubb var påmeldt  på den legendariske høstprøven på Sennalandet 09.10- 10.10.
En jaktprøve som er viden kjent både for sine spennende terreng på Finnmarksvidda og for prøven med høy sosial faktor!

ES Lundefjellets DZ Seima

"Gått kjempegodt, men ikke hatt sjanse på fugl" har vært ekvipasjens gjennomgangsmelodi den her høsten, og da er det dobbelt så moro når alt klaffer! For alt klaffet på Sennalandet!
 For i marka gikk Seima som ei kule i sine slipp(60 min), og avsøkte anvist terreng i god kontakt med sin fører. Når hun i tillegg fikk seg et komplett fuglearbeid var det er glede for dommer å tildele denne ekvipasjen en velfortjent 1.AK! 

Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer så mye med 1.AK og vk-billett!

GS Reisarypas ME Tio

Marie Langseth og GS Tio tok også turen til Sennalandet. Marie er rimelig fersk i "prøvegamet" for dette var hennes andre prøvehelg noen sinne. Selv om hun er vokst opp med Gordon setter i hus, så er Tio hennes første egeneide hund.
I marka visteTio et erfarent jaktsøk hele dagen og her er et lite "klipp" fra kritikken: "Tio utnytter vind og biotop meget bra. Stand! Når fører kommer til justerer Tio til ny stand. På ordre reiser Tio villig og presist flere ryper. er rolig i oppflukt og skudd.Utreder ok.Et fuglearb. med klasse!Tio fortsetter sitt kraftfulle og særdeles gode søksopplegg dagen ut. Det er en glede å tildele denne talentfulle unghunden 1.premie UK".

Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer så mye!