Siste jaktprøvehelg for sesongen ga god uttelling!

Den siste jaktprøvehelga denne vinter- og vår sesongen er over nå. Mange av klubbens ekvipasjer tok turen både nordover til Skaidi og Sennalandsprøven, mens ett par reiste sørover og deltok på  jaktprøve i regi av Nordenfjelske fuglehundklubb. Været i  både i nord og sør har vært flott, men det meldtes fort om at våren også hadde gjort sitt inntog  på fjellet, så det gjorde til at føret ble tildels tungt  Men til tross for dette, så kan flere av ekvipasjene være veldig godt fornøyde med helga;

IS Sarafjellets Fit For Fight og IS Sarafjellets Reborn.

Kristine Thybo Hansen og Robert Bjørklund tok turen sørover og deltok på jaktprøven til Nordenfjelske fuglehundklubb med sine irsk settere Sarafjellets Fit For Fight og Sarafjellets Reborn. Vårværet viste seg fra sin beste side og det gjorde også vår-rypene. Med fulle premielister etter endt kvalifisering fikk Reborn (fører Robert) seg en flott 3.VK. Dette var Reborns første vk-pemiering, så denne smaker nok ekstra godt! Fight var ikke snauere enn at hun ble tildelt 5.Vk. For en dag og mere «fest» skulle det bli;

Finalendagen viste seg fra sin aller beste. Sola strålte og det gjorde jammen rypetettheten også. Etter 2.runde hadde hele 12 hunder godkjent fuglearbeid, så dette gjorde finalen råspennende! Men, Fight viste sin råe styrke, knallet til med hele 3 fmr og 1 fur og ble tilslutt tildelt: 1.VK med CACIT! Det er bare å ta av seg hatten og gratulere dette råskinnet av en hund!
Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer så mye!

GS Steinådalens Zico

Tom Sverre Ingebrigtsen stilte også sin GS Steinådalens Zico i VK på Sennalandet. I kvalifiseringen viste Zico styrke og som eieren sa det: «han hadde dessverre ikke sjanse på fugl, men sprang seg til finalen». Og dette ga uttelling; for i finalen fikk Zico seg et fuglearbeid uten reis og det resulterte tilslutt i 1.VK! Denne ekvipasjen imponerer og har forsynt seg godt av premiebordene denne sesongen!
Nord- Troms fuglehundklubb gratulerer så mye!

ES Stillatjønnas Zevs

Der satt den!! Erling Martinsen tok også turen til Sennalandet med sin ES Stillatjønnas Zevs. På dette tunge vårføret jobbet Zevs glimrende. Han fikk seg et komplett fuglearbeid og ble tildelt en velfortjent 1.AK!
I tillegg ble Stillatjønnas Zevs kåret til prøvens beste AK-hund!
Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer så mye med kåringen og VK-billetten!

GS Milomix Bolt

På vekslende vårføre viste GS Milomix Bolt at han både var i premiesankerhumør og fortsatt i storform. Han jobbet glimrende og fikk seg to fuglearbeid; et med og et uten reis! Uttellingen for dagens innsats ble en velfortjent 1.AK!
Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer så mye med VK-billetten! 

ES W-Dalens Donnadiquattro og ES Svartholten's Dolce Vita

Esther Stenehjem stilte også på Sennalandsprøven. Der ble både ES W-Dalens Donnadiquattro og Svartholten's Dolce Vita ble tildelt hver sin flotte 2.AK!
Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer så mye!