Slektstreff på NESK!

Willy Børge Pedersen har for tiden rene slektstreffet på NESK's nettsider! Ikke mindre enn fire etterkommere av hans hunder er presentert i det siste, som meget lovende.

Bildet her på forsiden er NJCH NUCH Sam.

Twiggy (20656/06), som eies av Terje Johannessen oppnådde 1. AK på seinhøstprøven på Saltfjellet, med ikke mindre enn 6 fuglearbeid. Hun har Willys gamle Blautmyra's Kid (17899/90) som bestefar. I tillegg er Ørnevatnets Wilja (06735/08) til Edvard Lillegård presentert som en lovende unghund. Hun er etter Willy Børges NJCH NUCH Sam, og er oppkalt etter Willy.  Willys unge Leo (17339/07) er den tredje som er presentert. Den er også etter Sam. Leo har i tillegg til å gjøre det bra på jaktprøver, også vist seg som en meget flott ES. Den oppnådde 2 x Cert på samme helg i Tromsø i høst. Den fjerde hunden på NESK's sider er NORD UCH  NORDV- 07 -08  KBHV-08 Piksteinans Ziir (23674/04), eier Steinar Berg. Ziir har også Sam som bestefar.  

NJCH NUCH Sam har Blautmyras' Kid som far, og det er vel ikke til å stikke under en stol at dette er hunder som avler godt! Se også tidligere artikkel som er skrevet om Sam her på NTFK's hjemmeside.

Les mer på NESK's sider

Willy Børge og ES Leo