Spennende aktiviteter for klubbens medlemmer på nyåret.

Aktiviteter som er planlagt i vinteren 2020. Det er bare å delta og komme å være sosial med hunden din.

Aktiviteter planlagt i vinter.

Fellestrening for klubbens hunder i treningsterrenget på Kågen. Hver lørdag i januar og februar legges det til rette for fellestrening, både unghunder og voksne. Styret har bestemt at terrenget skal reserveres på lørdager fra kl 09.00 til 13.00. Etter kl 13.00 kan det trenes individuelt i terrenget. Søndagene er det fritt.Vi viderefører at 3 dager i uka er nok for trening i terrenget, slik at vi slipper å gå i kø.

Lørdag 18.januar møtes klubbens unghunder, gjerne også dere med valper, til uformell trening. Vi kaller der unghundsamling. Samme kveld inviterer vi til Festmiddag på Bios. Til dere som ønsker å være med på det så må dere melde dere på til Ottar. Klubben dekker 200.- kr pr medlem for middagen.Påmeldingsfrist kommer.

8.-9. februar har vi Klubbsamling på Arnøya i Årviksand. Her trener vi med hundene og koser oss sammen i sosialt lag på ungdomshuset i Årviksand. Wenche og Ståle er kontaktpersoner her. Alt er gratis. Du tar bare med deg tørrmaten.

Arnøyprøven holdes7.-8. mars med Årviksand som hovedkvarter. Vi satser på å ha alt på øya. Her har Karl Petter tatt på seg å være prøveleder.

Årsmøtet skal være 17. mars på Ymber. Innkalling kommer.

Klubbmesterskapet holdes som vanlig 2. påskedag.

Dersom dere som medlemmer kunne tenke dere å bidra med flere aktiviteter, så er det bare å melde fra til oss i styret. 

Vi håper mange stiller opp på aktivitetene. :-)