Sterke prestasjoner av klubbens hunder under Arctic Cup og Altaprøven

Klubbens hunder har oppnådd flotte premier og prestasjoner under andre dag av Altaprøven og første start av Arctic Cup.

ES - Svartholten's Isadora Desire

Esther Stenehjem fikk en flott 1.AK i dag på Svartholten's Isadora Desire. Gratulerer med en flott prestasjon. I går førte Esther en annen hund til samme premie for en annen eier. Så hun har lyktes denne helga.

 

Tor-Eivind Båtnes og Reisavannet's Zb-Sam

På dagens kvalifisering i Arctic Cup imponerte disse to igjen. Sam fikk 2.premie i sitt parti og er klar for finalen. Vi ønsker dem lykke til i morgen!

Ottar og Lundefjellet's Leah

En annen hund som lyktes i kvalifiseringen til Arctic Cup er Leah til Lillian og Ottar Remmen. Hun fikk også 2.premie i sitt parti og er klar for morgendagens finale.

Det var tre kvalifiseringsparti i Cupen i dag og det er 12 hunder med premie etter første dag. Disse hundene blir i kveld rangert etter de prestasjoner de oppnådd under dagens start.

Vi må ordne bilde av Freke!

En annen hund som nesten alltid finner fugl er Freke til Wenche og Lasse Wara. Han ble stilt av Wenche i dag, de så lite ryper i dag. Helt på tampen av dagen får Freke stand og rypa gikk i det Wenche skulle gi reis. Det resulterte i et fuglarbeid uten reis og det ble en ny flott 2.UK på dem. Lykke til i morgen.

Fight og Wambli er klar for VK finalen i morgen. Sarafjellet's Fit-For-Fight til Kristine Thybo Hansen hadde to fugletakinger i dag, men rypa lettet dessverre før de kom innenfor jaktbart hold. Så det ble ingen premie, men de er videre i lag med Johanne Thybo Hansen sin Wambli i morgen. Vi ønsker dem lykke til.