Sterke prestasjoner fra klubben på Tromsøprøven

Flere av klubbens hunder oppnådde flotte premier under vinterens Tromsøprøve.

Tor-Eivind og Sam. Tor-Eivind Båtnes og unghunden Reisavannet's Zb Sam imponerte stort også denne helga med og oppnå 2 x 1.UK. Sam er bare ett år og han har på 7 starter oppnådd 5 x 1.UK og 1 x 2.UK. Denne hunden vil nok fortsette med å imponere både oss og andre i fuglehund Norge.
Sollidalens A Kaia og Pimen's B-Kajsa med sine førere. En annen hund fra klubben som fikk vist sine kvaliteter denne helga var Kajsa til Inger-Lill L. Pedersen. Hun gikk meget godt i kvalifiseringen på lørdag og gikk videre på søk til finalen. I finalen fikk hun to fuglearbeid og kunne med dette avsluttes med 2.VK. Dette var en meget sterkt prestasjon.
Johanne og Myrkveven's Moon Shine. Johanne Thybo Hansen stilte sin unge Moon Shine og de oppnådde en flott 2.UK. Moon Shine er en veldig ung og lovende hund, vi vil nok se hun flere ganger på premielistene.
Lillian og Lundefjellet's DT Leah. En annen hund som lyktes denne helga var Leah til Lillian og Ottar Remmen. Hun fikk en flott 1.UK.
Kristine og Fit for Fight. Kristine fikk også en gledelig nyhet på Tromsø prøven. Hun og Fight skal representere IS på NM lag vinter. I tillegg er Wambli til Johanne uttatt som reserve. Ønsker dem lykke til!