Storeslem i VK-debuten!

Ravnkloas Cella med 1.VK kvalik og 1.VK m/ck finale på Altevatn.

Det var litt av en VK-debut for unge Ravnkloas Cella og eier Inger-Lill L. Pedersen på Nordlysprøven på Altevatn sist helg! Opprinnelig hadde ikke ekvipasjen tenkt å stille denne helga, men da arrangørene gikk ut og oppfordret folket til å melde på da de manglet hunder i VK, fikk de etteranmeldt et par dager før prøvestart.

Lørdagen ble oppstarten utsatt med 1 time da temperaturen oppe ved Altevatn viste -22 grader. Kl 9 var tempen steget til -17, og partiet fikk dermed dra ut i terrenget. Cella vartet denne dagen opp med 1 fuglearbeid med reis og 1 uten, og ble avsluttet med 1.VK. Hun ble dermed vinner av sitt kvalifiseringsparti. 13 hunder kvalifiserte seg til finalen, og med en så flott start på helga for Cella var alt positivt på finaledagen å regne som bonus. I sitt andre slipp fikk Cella 1 fuglearbeid med reis. Hun fortsatte feilfritt resten av dagen, og ble dermed premiert med 1. VK m/ck! En sterk prestasjon for en hund som kun er 2 1/2 år gammel. OG - hvem sier at pointeren ikke er vinterhund??

Ravnkloas Cella har pr i dag 50% premiering på jaktprøver. Hun er startet åtte ganger på prøve, og har oppnådd 1.UK, 1.AK, 1.VK og 1.VK m/ck finale. I tillegg er hun blitt Elitehund i Norsk Pointerklub. Ingen dårlig start for unge Ravnkloas Cella.

Gratulerer så mye til ekvipasjen!

Ravnkloas Cella og fører Inger-Lill L. Pedersen sammen med dommerne Karl Ole Jørgensen og Ola Dyrstad